ŞİMDİ OYNA

12.05.2024 Xiaomi Redmi Note 9 Pro Format Atma - Hard Reset - Sıfırlama 🇹🇷


� � 
LIVE � �  � � 


12.05.2024

Përshëndetje miq kanal për të mirëpritur. këtë video në Xiaomi. time ju redmi është Noten 9 Pro. do të tregojë Format hedhur. Video abonoheni në kanalin tim para se të shikuar sevinirim Received videot e mia. para se të hedhur në telefon për të formatin tonë. të lexuar përshkrimin seksioni. Përshkrimi seksion, ne të mbulojë të formatuar. formën tonë telefoni disponuar nga leximi pozitë. të mbyllura, vëllimi up buton duke mbajtur poshtë. onoff Ne shtypni butonin. Redman duart tona para mbylljes hapur pas mbërritjes në. shkrim, ne vazhdojmë të mbajë të vëllimit të tërhequr deri kyç. dhe menu format vjen nga. miqtë, ne do të përdorim çelësin nga ky. vëllim menu poshtë ndihmë kyçe me Fshini Dhënat ardhur ne shtypni tastin e energjisë. Fshini të gjitha të dhënave është në onoff button ne vëllimi shtypni. poshtë kyç Me ndihmën e konfirmimit të vijnë dhe shtypni butonin.

onoff, ne shtypim përsëri butonin on-off. , ne shtypim butonin off në. Reboot,. dhe së fundmi, në Reboot to System, ne shtypim butonin on / off Procesi i. formatimit fillon miqtë Xiaomi redmi Shënim e 9 Pro. FORMAT është hedhur kështu. Faleminderit që keni parë videon time, mos harroni të regjistroheni në miqtë e mi të kanalit

All Devices iOS Android Chromecast